volg-ons-op-facebook

Boonstoppel

Boonstoppel Algemeen

header_boonstoppel2
Kleuren brengen ons dierbare historisch erfgoed al eeuwenlang tot leven. Kleur creëert immers sfeer, bepaalt de uitstraling en geeft karakter. Boonstoppel Verf combineert nostalgie en authentieke kleuren met vakmanschap en de hoogste kwaliteit van vandaag de dag.De rijke geschiedenis van Boonstoppel Verf gaat terug tot 1890. Haar bijzondere geschiedenis stelt Boonstoppel Verf in staat om ook nu ambachtelijke lakken en muurverven in oorspronkelijke monumentale kleuren te leveren.

De hoge, bolle glans van de standverven zoals de Japan-lakken van begin 1900. Of met toepassing van de moderne technologie de beste kwaliteit buitenlakken op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Kortom, Boonstoppel Verf biedt een ijzersterk en onderscheidend assortiment met een bijzonder beleving.


Niet voor niets kiest de professionele schilder sinds jaar en dag voor Boonstoppel Verf. Een exclusief assortiment Boonstoppel Verf producten is voor de kritische doe-het-zelver alleen verkrijgbaar bij de beste verfspeciaalzaken. .

Garantie Zijdeglans SB

bs_gar_zijdeglans_sb Zijdeglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars.

Garantie Grondverf PU

bs_gar_grondverf_pu Luchtdrogende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars.

Garantie Interieurlak Zijdenglans

bs_gar_int_lak_zg_pu-ac Watergedragen, kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-acrylaat.

Garantie Hoogglans SB

bs_gar_hooggl_sb Hoogglanzende, luchtdrogende High-Solid lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars

Garantie Interieurlak Hoogglans

bs_gar_int_lak_hg_pu Watergedragen, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie..

Garantie Interieurlak Mat

bs_gar_int_lak_mat_pu-ac Watergedragen, kras- en slijtvaste, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethan-acrylaat..